Du kan virkelig forbedre din Organisation færdigheder

Jeg er sikker på de fleste af jer har hørt om Zig Ziglar International salg Guru. Godt i en af Zigs ugentlige nyhedsbreve var der en række bemærkninger om vaner af velorganiserede mennesker, som jeg ikke kunne modstå at dele med dig.
Hvad er velorganiseret mennesker vaner?
Kan en person ‘lære’ færdigheder, som vil gøre dem organiseret, eller er det en kvalitet du enten besidder eller mangler?
Vi stillede disse spørgsmål vores læsere og her er nogle af deres svar:
“Jeg tror, at naturlige mapper har at blive kombineret med god uddannelse til fuldt ud at udvikle færdigheder som organiseres.”
“Heldigvis, organisation færdigheder er lært. Det første krav er ønsket. Andet er arbejde! Ved konsekvent brug af sådanne værktøjer som en godt gennemtænkt sæt mål, en planner og en PRIORITISED dagligt “to do” liste, jeg har gjort en positiv forskel i min personlige og professionelle liv. “
“En velorganiseret person gennemgår deres handlinger hver dag. De vurderer, hvor der er begået fejl, at identificere måder at eliminere disse fejl i fremtiden. De vurderer forbedringsmuligheder. De har også planer ud dagen før tid. Disse vaner kan læres af alle.”
“Forbedre din organisation færdigheder er lærenem og der er hundredvis af værktøjer til at hjælpe dig med at nå dette mål. Men først jeg “ønsker” at lære at dygtighed. Jeg har set behovet for og den deraf følgende fordel til mig og min virksomhed og så jeg vil være villig til at lære en ny færdighed.”
“Orden er et karaktertræk. Organisation er et resultat af denne egenskab. Karakter kvaliteter er lært adfærd, der udvikler hele vores liv – ikke bare mens vi er børn.”
“Ja, alle kan blive undervist, tilrettelæggelse af ens liv. Det er kun et spørgsmål om at ændre vaner, men alt er tilsluttet. Du kan ikke være en komplet rod i dit personlige liv og forventer at være perfekt organiseret i din virksomhed liv.”
Så du se, det er ligegyldigt, hvem eller hvad du er, kan nogen lære de grundlæggende grundlæggende færdigheder og opleve daglige fordelene ved at blive organiseret.
Det er bare et tilfælde af erkender at du skal forbedre på dette område og som nævnt i en af kommentarerne, du skal have lyst til at ændre. Den næste ting du skal gøre er selvfølgelig tage action!
Så du også kan opleve fordelene ved at være organiseret som at have mere tid til at gøre hvad du vil, øget tillid, at have mere kontrol over dit liv, at reducere din stress og følelse artig!
Det er helt op til dig.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.