Konkurs er åben for offentligheden

Før du indgive konkursbegæring, er det vigtigt at indse, at alle konkursbehandlingen vil være opført i offentlige konkurs optegnelser. Derfor, hvis du har indgivet konkursbegæring, det er muligt for nogen – herunder fremtidige arbejdsgivere eller kreditorer – nemt slå din konkurs post under forsøget på at opdage din finansielle historie. Dette kan være meget irriterende i fremtiden, og måske gøre det sværere for dig at få kredit, som du har brug for.
Et andet resultat af dette er, at der er virkelig ingen mening i at nævne, at du nødt til at indgive konkursbegæring i fortiden. Da oplysningerne er offentlig, kan du nemt skjule disse oplysninger fra fremtidige kreditor. Men du kan også finde ud af om dine egne oplysninger er stadig opført på posten konkurs, og du kan også finde ud af, præcis hvilke oplysninger andre mennesker har adgang til ved at søge efter dig selv.
Der er en fordel at have konkurs optegnelser, dog, og der kommer hvis man investerer i en virksomhed, eller hvis du ønsker for at købe fra en. Du kan finde ud af en virksomheds konkurs historie er, som vil give dig en god idé om, hvorvidt de er værd at investere i. Dette er især nyttig, da konkursbehandlingen med hensyn til mindre virksomheder sjældent gør nyheder – og du sandsynligvis vil ikke have hørt at en bestemt virksomhed nogensinde er gået konkurs.
En anden ting, du kan kigge efter, hvis du har brug for flere oplysninger ville være konkurs optegnelser, som var indgivet af skifteretten. Disse poster vil have detaljerede oplysninger om konkursbehandlingen, så du kan finde ud af, hvad de kan forvente, hvis du ender med at gøre forretninger med dette bestemte selskab.
Det er dog vigtigt at bemærke, at blot fordi dit navn er opført i konkurs poster ikke betyder, at det vil være umuligt for dig at få et lån eller en anden linje af kredit, hvis du har brug for det. I virkeligheden, i de fleste tilfælde vil du stadig kunne få kredit efter en konkurs, især hvis du give tid til at gå og arbejde med at genopbygge din kreditværdighed.

5 thoughts on “Konkurs er åben for offentligheden

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.