Forskellige typer af kreditkort og funktioner – del 1

Ligesom der er for mange kreditkortselskaber at tælle, synes der at være lige så mange forskellige kreditkort, alle hævder at tilbyde dig de bedste mulige tilbud. Da ikke to mennesker er ens, vil ikke alle programmer og incitamenter arbejde det samme for alle. At finde den ene, der fungerer bedst for dig er nøglen til at opretholde ansvarlig kreditkort brug.
Typer af kreditkort
En af de nyere Tilføjelser til kreditkort verden er lav rente kreditkort. Hvis du bor et sted i USA, har du sikkert allerede modtaget oplysninger om denne type kort. Disse kort tilbyder en betydeligt lavere rente end nogle af de ældre, som du allerede har. Også, de fleste af disse kort er også balance-overførsel kort. De tilbyder dig mulighed for at overføre en balance fra en højere rente kort, og for en bestemt periode, vil din overførte saldo være på enten 0% i rente eller noget ganske lav. Dette kan ende så du sparer en hel del penge, især hvis dit håb er at betale gælden.
Da kreditkort har fået til at være sådan en lukrativ forretning, har mange virksomheder sprunget på vognen. Selv flyselskaber tilbyder nu kreditkort til kunder, der kommer med en vis mængde af frequent flyer miles knyttet til dem, afhængigt af din balance og indkøb. Hvis du gør en hel del af rejser, kan dette være en reel bonus. I den samme retning, er belønning kreditkort stigende i popularitet. Konkurrence er stiv og mange kortselskaber nu tilbyder dig mange forskellige belønningen eller incitamentet muligheder for at bruge deres kort. Når du optjener nok points, vil belønningerne pore i. Disse kan være alt fra rejseforsikring til små apparater og alt derimellem. Hvis du bruger et kort regelmæssigt, kan at finde en, der har en belønningsprogram virkelig betale.
En anden form for kreditkort er kortet instant godkendelse. Igen, mange af disse applikationer kommer med posten, nogle endda via e-mail. Disse kort tilbyde dig mulighed for at ansøge om et kort og modtage instant godkendelse, hvilket betyder ingen ventetid. Når du udfylder ansøgningen, vil ske en hurtig baggrundskontrol og du vil have din godkendelse næsten øjeblikkeligt. Andre kort kan tage op til to uger at behandle og godkende din ansøgning. Selvom du kan få instant godkendelse, betyder det ikke altid, du kan få instant kredit. Nogle virksomheder vil forsyne dig med en midlertidig kreditkortnummer og tillade dig at begynde at gøre køb af straks, mens andre vil ikke skyldes en stigning i svindel med kreditkort potentielle.
Da der er så mange muligheder, når det kommer til at vælge et kreditkort, gøre lidt forskning, før du anvender. Beslutte, hvilken type af kortet vil bedst passer til dine behov og ansøge om at en. Ikke gå over bord, selvom ansøger om for mange kort vil påvirke dit kredit score negativt.
Copyright 2005 Gibble LLC

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *