Usikrede 6 måneder Rate Lån for $ 1500 – LTUI-Lån

Dette er i modsætning til de traditionelle lån långivere, der vil kræve, at du har en god score for at få lån. Årsagen er, at långivere insisterer på, at de kun vil arbejde med en vurdering, at de har bestilt gennem deres virksomhed. Nogen med en $ 150.000 lån og en $ 250.000 hjem vil have en 60% LTV, osv. Desværre, i disse dage, har lånet industrien sat op en enorm vejspærring, der forhindrer mig i at have en taksator komme ud tidligt i processen og vurdere en kundes hjem. En billigste personlige lån vil bidrage til at betale udestående gæld eller støtte i hjemmet forbedring, bilkøb, ferie, uddannelsesmæssige lån osv. Internettet giver låntagere til at vælge blandt en farveskala af personlige lånemuligheder.

Men ved at udøve en vis omhu, før der ansøges om et personligt lån, kan låntager sikre, at han / hun får den billigste personlige lån. Låne så meget som du kan tilbagebetale: Låntageren skal vælge et lånebeløb, som han har råd til at tilbagebetale. Med et konventionelt lån, jo højere kredit score, jo færre gebyrer en låntager er opkrævet. Dette skyldes, at FHA sætter et minimum kredit score, og ikke straffe en låntager for en lavere score, medmindre det er meget lavt, langt under, hvad mine låntagere allerede havde. Mere specifikt havde mine låntagere 677 kredit score og for et konventionelt lån er nødvendige mindst 680’s til at betale meget lavere lukning omkostninger gebyrer, hvor med FHA, enhver score over 640 var fint, fordi deres program er ikke så meget kredit score drevet. Bottom line af dette eksempel er: hvis jeg ville have været i stand til at bestemme deres hjem værdi først, før lånet skulle indsendes til en långiver, ville jeg have indset straks, at de skulle have en FHA lån og aldrig ville have foreslået, at de forbedrer deres kredit score. Men da jeg var nødt til at indsende deres lån til en långiver først, for at få vurderingen gjort, hvis de ville have været i stand til at gå med en konventionel lån, ville kredit score spørgsmålet allerede skulle løses, fordi det er meget vanskeligere at arbejde med at forbedre en kundes kredit, efter at de allerede har sendt deres lån til långiver. Det mest hensigtsmæssige første skridt i låneprocessen, efter at en kunde er blevet prækvalificeret, bør være at få en vurdering.

Men når taksator gik ud han endte med at sætte kun en $ 230.000 værdi på deres hjem, og så låntager faktisk var på 92% LTV. Hver gang jeg stiller dette spørgsmål, jeg indser mere og mere, at så få husejere kender svaret, og med god grund – værdierne ændrer sig månedligt, så det er næsten umuligt at vurdere, hvor meget værdi en taksator vil give dig for dit hjem. Tidligere vil jeg kalde en af mine vurdering kolleger første ting, og få ham gå og vurdere hjemmet, og når værdien var kendt, ville jeg være i stand til derefter at afgøre, hvilken långiver og hvilket lån program ville passe bedst til en kundes situation.

Med den værdi, der bestemmes i begyndelsen af lånet proces, kan jeg gøre et langt bedre stykke arbejde at rådgive min klient om, lån penge – novafinans.dk – hvad lån program ville passe bedst til deres situation. Det godkendte beløb er udelukkende baseret på dit job og tilbagebetalingsevne. Husk her en vurdering koster omkring $ 500 hver. Dette problem kaldes portabilitet. muligheden for en långiver til at acceptere en vurdering fra en anden långiver, eller fra en kunde. Enhver långiver, der er reguleret af FCA (Financial Conduct Authority) skal være sikker på at du kan komfortabelt tilbagebetale lånebeløbet, du har bedt om i den aftalte tid.