Beløn dine medarbejdere med Travel incitamenter

Motivere medarbejdere, især konkurrenceprægede medarbejdere som indersiden og ydersiden sælgere og telemarketingfolk, kan være en udfordring. Sure, alle kan lide cash, men hvad hvis du kunne give et incitament, der var mere værd end kontanter? Det er hvad incitamenter er alt om rejser.
Hvad tror du ville generere mere spænding blandt medarbejderne; tilbyder $50 til den person, der sætter de fleste udnævnelser på én dag, eller tilbyder en 3 dage og 2 nætter hotel ophold i Hawaii herunder flybillet? Jeg vil vædde på at du ikke behøver at tænke over det for længe. Hawaii turen vinder hænderne ned.
Jeg vil også vædde på at du tænker “sikker på, jeg ville elske at give væk en rejse incitament tilbud som det, men hvordan kan jeg råd til det?” Forbered dig på at blive chokeret. Du kan se, travel incitament Kuponer sælge for øre på dollar. Nøglen til succes i at tilbyde rejser incitamenter er deres opfattede værdi, ikke deres faktiske omkostninger for dig. Sandheden er, de fleste rejser incitament Kuponer koster under $10 hver. Det betyder, at i stedet for giver væk $50 i rigtige penge, du bruger mindre end $10 og give væk noget, der er værd hundredvis eller endda tusindvis af dollars!
Rejse incitamenter er Kuponer god til reelle rejse til ønskeligt destinationer. Der er ingen gimmicks. Rejsebranchen bemyndiger fordeling af disse kuponer via godkendte mæglere. Afhængig af tilbuddet, disse certifikater kan indløses for flyrejser, krydstogter, hotelophold, og masser af andre rejsemuligheder.
Hotel og luftfartsselskab operatører ved at de sjældent vil være reserveret til 100% af deres kapacitet. Snarere end at have tomme pladser eller værelser, de tilbyder gratis rejsetilbud. De ved, at lejer vil bruge flere penge på mad, sightseeing, og andre produkter og tjenester under deres ophold, så gratis rejse tilbud er ikke en død tab. Derudover regner flyselskab og hotel management det faktum, at gæsten vil have sådan en god tid, at de vil komme tilbage en anden gang og betale fuld pris.
Det betyder, at rejse incitamenter er en tredobbelt sejr. Flyselskaber win, hoteller vinde, og du vinder ved at tilbyde en produktivitet incitament med en opfattede værdi mange gange større end de faktiske omkostninger. Vil du være en hero med dine medarbejdere og produktiviteten vil stige.
Hvor hen til indkøbe rejse incitamenter
Du bør kun købe din rejse incitamenter fra en autoriseret rejse incitamenter mægler. På den måde du er sikret modtager ægte certifikater, der er god på store flyselskaber og på quality hotels. Der er en masse ringere rejsetilbud derude, og du ønsker ikke at skuffe din medarbejder ved at sende dem til en andenrangs hotel på en ukendt flyselskab.
En af de andre fordele ved behandling med autoriserede mæglere er, at de er i stand til at tilbyde dig muligheden for at kombinere forskellige rejser incitament kuponer for at skabe endnu bedre pakker. For eksempel, kan du kombinere en 3 dages, 2 overnatninger, 3-stjernede hotel pakke med en $500 udgifter certifikat i nogle byer.
En anden populær kombination er at skabe en flugt pakke, der inkluderer drøm ferier som en 4 eller 5-stjernede hotel pakke, der er kombineret med en gratis tur/retur flybillet rejse kupon. Det bliver ikke bedre end det!
Stop tilbyder bonusser, kedeligt og give din bedste resultater medarbejdere rejse ferie af deres drømme. Bestilling af rejse incitament kuponer er let, billig og kan gøres 100% on-line.

3 thoughts on “Beløn dine medarbejdere med Travel incitamenter

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.