Er faktura Factoring en overkommelig Business finansiering løsning?

Kort sagt, ja. Forudsat at din virksomhed opfylder bestemte kriterier.

Faktura factoring har vundet popularitet som et redskab til at finansiere voksende virksomheder. Det er en løsning, der accelererer betalinger fra langsom betalende kunder, frigøre likviditet og at tillade virksomheder at vokse. Ved at fjerne usikkerheden af, når de bliver betalt, kan virksomhedsejere bruge factoring at stabilisere deres forretning og sætte det på en vækst.

Men factoring er ikke for alle. For factoring for at arbejde, skal virksomheden opfylde visse kriterier:

1. det skal være etableret og have kommercielle eller regering (ikke forbruger) salg

2. din avancer skal være mindst 12% eller højere

3. din største problem må være, at kunderne tager for lang tid at betale deres fakturaer

Hvis du opfylder disse kriterier, er der en chance for at factoring finansiering vil være en god løsning for din virksomhed. Det kan ikke være så billig som en business lån, men helt sikkert vil være betydeligt mere fleksibel og nemmere at opnå.

Factoring vil hjælpe dig, hvis:

1. du drejning væk ordrer, fordi du mangler likviditet

2. du risikerer mangler nøglen betalinger (leje, leverandører, løn) på grund af cash flow

Factoring transaktioner er forholdsvis enkel. Når du fakturerer din klient, sælger du din faktura til den faktor, der fremmer du op til 85% (i gennemsnit) for din faktura. 15% er normalt holdes som en pude til at håndtere potentielle problemer med fakturaen. Du får øjeblikkelig midler fra forskuddet, mens den factoring selskab venter på at få betalt. Når kunden betaler fakturaen, vil firmaet factoring rabat på 15% mindre deres gebyr.

Factoring omkostninger kan variere afhængigt af din finansieret volumen, kreditkvalitet klienter, betaling cyklusser og industri. Generelt, vil factoring koste 1,5-3,5% pr. måned. Men de fleste faktorer bryde deres prissætning i mindre ti-dages intervaller, gør omkostningerne mere attraktive. Så ville en faktor, der opkræver 2,7% pr. måned, faktisk debitere dig 0,9% for hver ti dage fakturaen er fremragende.

Som du kan se, er faktura factoring et fornuftigt alternativ til andre finansielle produkter, forudsat at du kan opfylde visse kriterier. Hvortil faktura factoring er meget let, det største krav er at du gør forretninger med kredit værdig kommercielle eller offentlige kunder.

3 thoughts on “Er faktura Factoring en overkommelig Business finansiering løsning?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.