En generel diskussion om usikrede personlige lån i det britiske finansielle marked

Personlige lån tilbydes af långivere som banker og realkreditinstitutter og fås i en række formater, som kan variere i de mulige størrelse, sigt og formålet med lånet skal du. Internettet har udvidet valg af långivere rådighed levere personlige lån online. Personlige lån tilbydes af långivere som banker og realkreditinstitutter og fås i en række formater, som kan variere i de mulige størrelse, sigt og formålet med lånet skal du. Internettet har udvidet valg af långivere rådighed levere personlige lån online. Maksimale lån værdi og længden af tid, hvor lånet er tilbagebetalt vil ikke være den samme for alle typer lån f.eks. Kan afhænge af tilbagebetaling udtrykket tilgængelige formål som du kræve kreditten, og kan være begrænset i overensstemmelse hermed f.eks. lån til ferie og rejser kan begrænses til en 12 eller 24 måneders sigt. Beløbet varierer normalt fra £500 til £25.000 over en periode på 6 måneder til 10 år. Dette vil variere mellem långivere og produkter, de tilbyder. Det lånte beløb er tillægsgebyr interesse, som vil blive noteret som en procentdel. Denne sats er kendt som den årlige procent (ÅOP). Som en generel vejledning er det tilrådeligt at sammenligne A.P.R af forskellige produkter, da dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvor konkurrencedygtig de forskellige kreditorer er.
Måde långivere citat rentesatser varierer. En fast rente vil forblive den samme i hele længden af dit lån, uanset ændringer i bank basissatsen. Hvis tilbudt er en variabel rente, kan det stiger eller falder i tråd med ændringer Bank of England gør at basissatsen i løbet af dit lån. Når långivere citerer deres APR vil de oplyse om, hvorvidt disse “typiske” eller om de er indstillet på en sats for alle ansøgere, uanset risikoen de præsenterer. Typisk er en sats, der er tilbudt til over 55% af ansøgere på tidspunktet, og den nøjagtige sats du tilbudt vil afhænge af din personlige forhold.
Privatlån er normalt tilbagebetalingspligtige månedligt. Långiveren kan tillade over betalinger og engangsbetalinger, der tillader dig at klare lånet over en kortere periode end den, der blev vedtaget på den fra starten. Det er meget vigtigt at huske, at nogle långivere vil opkræve dig en straf for at tilbagebetale deres lån tidligt det kan være op til 2 måneders ‘s interesse eller mere. Långivere kan tilbyde “betaling pauser” eller “tilbagebetaling ferie” som en del af deres personlige lånepakke og disse kan du tage en pause fra dit afdrag i starten af lånet eller på et aftalt tidspunkt under ordsættet du kan nogle gange dette med långiver så du d betale i August eller December, så du har flere penge til ferie tider. Renter hidroerende stadig restgælden, så de nøjagtige vilkår bør altid kontrolleres med långiveren, før du underskriver.
Usikrede lån kan være vanskeligt at opnå, især for dem med en nedsat kredithistorie, der vil blive tvunget til at betale en forholdsvis høj interesse, hvis findes nogen villige långiver være meget omhyggelig med ikke at ende med at betale over odds det kan synes godt på tidspunktet, men vil du fortryde det senere tillid mig. Alle låneprodukter annonceres med deres årlige omkostninger i procent. APR på et lån afspejler de sande omkostninger ved et lån til kunden, og hensyntagen til rente lån og eventuelle ekstra gebyrer. Dette gør det nemmere at sammenligne lån med forskellige up-front gebyrer og indledende rabatter, hvilket betyder at du kan foretage et informeret valg, når du beslutter dig for hvilken en til at gå.

One thought on “En generel diskussion om usikrede personlige lån i det britiske finansielle marked

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.